Video Booth 360

Distribuie pe:

Facebook
WhatsApp

Serviciul de Videobooth 360 aduce o notă modernă și captivantă la nunta dumneavoastră. Cu tehnologia de ultimă generație, vă oferim o experiență video interactivă care vă permite să înregistrați amintiri de nuntă unice în format 360 de grade.

Cabina video pentru nunți pe care o punem la dispoziție este echipată cu un sistem avansat de filmare panoramică, permițându-vă să capturați momente speciale din toate unghiurile. Oferim fotografiere 360 de grade și filmare panoramică pentru a surprinde fiecare detaliu al evenimentului dvs. Cu videobooth-ul nostru 360, nunta dvs. devine un adevărat spectacol!

Invitații dvs. se vor bucura de amuzamentul adus de această tehnologie inovatoare. Vor putea să se filmeze în selfie-uri 360, creând instantanee video care vor păstra amintirile de nuntă vie pentru totdeauna. Cabina de selfie virtuală oferă o experiență unică de divertisment pentru toți participanții la eveniment.

Împărtășiți amintirile cu prietenii și familia prin intermediul acestei tehnologii captivante. Amintirile video 360 vor deveni o parte prețioasă a albumului dvs. de nuntă și vor adăuga o notă specială evenimentului.

Cu serviciul nostru de videobooth 360, nunta dumneavoastră va fi una de neuitat, iar amintirile vor fi la fel de spectaculoase ca evenimentul în sine. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre modul în care putem aduce acest element de distracție și inovație la nunta dvs

Vezi si alte servicii

Contacteaza-ne rapid!

Alte servicii

Call Now Button
×